ESG investing

ESG investing

Gratis webinar on demand i.s.m. Mirova rond ESG investing.
Gratis opleiding
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

Duurzaam beleggen is vandaag de dag een zeer ruim te interpreteren thema. Dit gaat van het vermijden van ‘slechte’ bedrijven tot het zoeken naar bedrijven die zich focussen op het creëren van een positieve impact op ons milieu en onze samenleving. 

In dit webinar on demand licht Jens Peers, CEO van Mirova in de VS, duurzaam investeren en de evolutie hiervan concreet toe alsook de impact van de nieuwe regelgeving hieromtrent op de portefeuilles van je klanten.

Mirova is een vermogensbeheerder uit de groep Natixis Investment Managers die gespecialiseerd is in duurzaam investeren.

Docent

Jens Peers, CEO van Mirova in de VS

Praktische informatie

Dit webinar on demand bevat:

 • Module 1: 
  • video opname van de uiteenzetting rond 'ESG investing- Deel 1' door Jens Peers (Natixis/Mirova)
  • video opname van de uiteenzetting rond 'ESG investing- Deel 2' door Jens Peers (Natixis/Mirova)
  • video opname van de uiteenzetting rond 'ESG investing- Deel 3' door Jens Peers (Natixis/Mirova)
 • Module 2:
  • video opname van het interview met Jens Peers

 • een oefentest: De oefentest bestaat uit 5 meerkeuzevragen. Je kan deze oefentest verschillende keren afleggen, ter voorbereiding van de afsluitende test. 
 • een afsluitende test: De afsluitende test bestaat uit 5 meerkeuzevragen. Je kan de test slechts 1 keer afleggen en je moet minstens 50% halen om te slagen. Download hier je attest met bijscholingspunten als je geslaagd bent. Ben je niet geslaagd? Dan heb je jammer genoeg geen recht op een attest geregelde bijscholing.

De bedoeling is dat je de video opnames goed doorneemt op je eigen tempo vooraleer je de test aflegt. Zorg dat je de leerstof voldoende beheerst voor je de afsluitende test opent. Je hebt namelijk maar 1 kans om de afsluitende test in te vullen. 

 • Jens Peers

  Jens Peers

  CEO van Mirova in de VS

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be