Praktijkboekhouden - Eenmanszaken

Praktijkboekhouden - Eenmanszaken

Wil je hands-on in boekhouden worden en daardoor ettelijke duizenden euros besparen in het nieuwe jaar?
€ 1206,37 incl. btw

30% korting mogelijk met kmo-portefeuille

Inschrijven


Inschrijven is mogelijk tot 18 januari
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

In de opleiding praktijkboekhouden leren we jou werken met een boekhoudpakket dat op maat van je bank- en verzekeringskantoor gesneden is. Dat betekent geen overbodige theorie, enkel dat wat je nodig hebt en moet weten om je boekhouding zelf te voeren.

De beste timing om zelf met je boekhouding te starten is 1 januari want dan begint voor de meeste bank- en verzekeringskantoren immers het nieuwe boekjaar.

Het najaar is dan ook het perfecte moment om te leren boekhouden zodat je er vanaf het nieuwe boekjaar zelf aan kunt beginnen. Wil je hands-on in boekhouden worden en daardoor ettelijke duizenden euros besparen in het nieuwe jaar? Dan kunnen wij van de komende maanden een aangename en bovendien uiterst rendabele ervaring voor jou maken.

Onze docenten combineren leservaring in het hoger onderwijs met jarenlange praktijkervaring als professioneel boekhouder. De praktijkleergang boekhouden van Accountly biedt dan ook een heldere combinatie van theorie en praktijk zonder de setting van de opleiding te verwaarlozen.

Op iets minder dan drie maanden tijd zal je in staat zijn om zelf al je courante aankoop-, verkoop- en financiële verrichtingen te boeken. Minstens 80% van je huidige boekhouduitgaven bestaat hieruit. Tel dus je winst!

Belangrijke informatie

  • Boekhoudpakket: Cashaca
  • Broodjes en versnaperingen tijdens de pauzes zijn inbegrepen
  • Syllabus en handboek worden voorzien

KMO-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Peeters Boekhouders aanduiden (erkenningsnummer DV.O216580).

  • Marc Peeters

    Marc Peeters

    Marc Peeters is registered fraud auditor IFA Belgium, master in accountancy & finance EMS Brussel, oud-lector economische vakken Hogeschool PXL-Business Hasselt, docent boekhouden, financieel management en bedrijfsbeheer CVAV Antwerpen en kantoordirecteur Fiducial Expertise Antwerpen.

Hotel Serwir Sint-Niklaas

Koning Astridlaan 57
9100 Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen)

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be