Veelgestelde vragen

Geregelde bijscholing

Als er opleidingsuren gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen opleidingsuren? Dan zijn er geen uren gekoppeld aan de opleiding.

Toon alle 12 vragen binnen deze categorie

KMO-portefeuille

Schrijf in voor de opleiding en ga naar de betaalpagina. Duid aan dat je de opleiding wenst te betalen met de kmo-portefeuille. Nadien krijg je een e-mail met meer info om je aanvraag te kunnen doen. Let wel, deze functionaliteit is enkel voorbehouden voor opleidingsverantwoordelijken. Kan je de kmo-portefeuille niet aanduiden bij een opleiding? Dan komt deze opleiding hier niet voor in aanmerking.

Toon alle 6 vragen binnen deze categorie

Prijzen en betaling

De opleiding is in principe enkel gratis voor medewerkers die onder het paritair comité 341 vallen. Als zaakvoerder kan je ook gratis deelnemen, op voorwaarde dat één of meerdere van je medewerkers ook voor de opleiding ingeschreven zijn. Zorg dat je medewerkers eerst ingeschreven zijn vooraleer je je eigen inschrijving in orde brengt. 

Toon alle 6 vragen binnen deze categorie

Voor kantoren

Een kantoor toevoegen doe je via deze pagina. De persoon die opgegeven wordt als opleidingsverantwoordelijke kan nadien medewerkers toevoegen aan het kantoor, hen inschrijven voor opleidingen, hun aanvragen voor opleidingen goedkeuren en inschrijvingen betalen.

Toon alle 8 vragen binnen deze categorie

Digitaal leren

Bij webinars van Edfin staat de link vermeld op de detailpagina van de opleiding. De dag van het webinar krijg je ook een mail met de link om deel te nemen. Bij webinars van externe opleidingsverstrekkers krijg je de link per mail toegestuurd.

Toon alle 7 vragen binnen deze categorie

Examens

Edfin biedt je voor het afleggen van een examen 2 mogelijkheden aan:

 

  • afleggen van een fysiek examen in ons examencentrum te Oudenaarde, op een vooraf afgesproken tijdstip
  • afleggen van een online examen, van thuis of op kantoor, via jouw PC, op een vooraf afgesproken tijdstip.

 

Meer informatie over beide mogelijkheden kan je hier terugvinden.

De inhoud van het examen verschilt niet volgens het gekozen type . Elk examen bestaat uit een aantal modules. Een overzicht kan je hier terugvinden. Per module dien je 20 meerkeuzevragen te beantwoorden.

Toon alle 5 vragen binnen deze categorie

Wachtwoord vergeten

Het e-mailadres om een nieuw wachtwoord aan te vragen moet je gebuikersnaam zijn. Heb je nog steeds geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Varia

Ga naar de detailpagina van de opleiding en klik bovenaan rechts op de link “ik wil de opleiding een andere keer volgen” en vervolgens op “zet mij op de interesselijst”. Wij nemen contact met je op als er een plaats vrij komt voor de opleiding of wanneer een nieuwe sessie wordt ingepland.

Toon alle 7 vragen binnen deze categorie

Contact

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

footer.info.company