Accreditaties en erkenningen

FSMA

Edfin vzw is geaccrediteerd door de FSMA als opleidingsverstrekker en biedt opleidingen in:

  • Bank- en beleggingsdiensten (B-600029)
  • Verzekeringen (A-700023)
  • Consumentenkrediet (500174 C-H)
  • Hypothecair krediet (500174 C-H)

Bekijk onze opleidingen 
 

Edfin vzw is door de FSMA geaccrediteerd als examenverstrekker en -systeem en organiseert de volgende examens conform de beroepsvereisten:

  • bankbemiddeling
  • verzekeringsbemiddeling
  • bemiddeling in hypothecaire kredieten
  • bemiddeling in consumentenkredieten

Bekijk onze examens

Paritair comité 341

Vallen je medewerkers onder het paritair comité voor de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten (PC 341)? Dan zit je bij Edfin op de juiste plaats!

Edfin vzw heeft een unieke samenwerking met Sofuba, het fonds voor bestaanszekerheid van PC 341 en organiseert een brede waaier aan voortgezette opleidingen die competenties en professionele kwalificaties van je medewerkers versterken. Bovendien zijn deze opleidingen gratis voor medewerkers PC 341. 

Bekijk ons aanbod PC341 

Kmo-portefeuille

Edfin werd door het Agentschap Innoveren en Ondernemen erkend als dienstverlener van de kmo-portefeuille onder het registratienummer DV.O222353. 

Dankzij deze subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid kan je maar liefst 30% besparen op het totale inschrijvingsbedrag van opleidingen die hiervoor in aanmerking komen.

Doe een aanvraag of lees de handleiding

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Schrijf in voor de opleiding en ga naar de betaalpagina. Duid aan dat je de opleiding wenst te betalen met de kmo-portefeuille. Nadien krijg je een e-mail met meer info om je aanvraag te kunnen doen. Let wel, deze functionaliteit is enkel voorbehouden voor opleidingsverantwoordelijken. Kan je de kmo-portefeuille niet aanduiden bij een opleiding? Dan komt deze opleiding hier niet voor in aanmerking.

De opleiding is in principe enkel gratis voor medewerkers die onder het paritair comité 341 vallen. Als zaakvoerder kan je ook gratis deelnemen, op voorwaarde dat één of meerdere van je medewerkers ook voor de opleiding ingeschreven zijn. Zorg dat je medewerkers eerst ingeschreven zijn vooraleer je je eigen inschrijving in orde brengt. 

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be