Partners en docenten

Edfin vzw werkt samen met heel wat professionele organisaties en individuele docenten met een jarenlange ervaring en expertise waardoor je een ruim en divers aanbod geniet.

Advocaten, fiscalisten, juristen, noem maar op; voor elk financieel gerelateerd topic hebben we een specialist. Niet zomaar een specialist, maar een expert die een complexe materie op een uiterst begrijpelijke en heldere manier kan toelichten. Zo ga je naar huis met nieuwe kennis én een brede lach op je gezicht.

Vervoeg ons team

Heb je een expertise in een bepaald financieel domein en een didactische achtergrond? Of wil je je opleidingsaanbod graag in de kijker plaatsen via Edfin? Of wil je een e-learning maken via ons platform? Edfin biedt verschillende formules van partnerships.

 • Promoot je opleidingen via Edfin
  Je hebt een opleidingsaanbod dat je geheel of gedeeltelijk wil openstellen aan de gebruikers van Edfin om je inschrijvingen te boosten. Mits goedkeuring door Edfin kunnen je opleidingen opgenomen worden in de opleidingskalender. Zodra je opleiding online komt te staan, volg je het aantal inschrijvingen in je beheersprofiel. Na de opleiding laad je de attesten geregelde bijscholing op die de deelnemers in hun profiel kunnen downloaden en raadpleeg je de resultaten van de online tevredenheidsenquête.
   
 • Word docent voor Edfin
  Je wil een opleiding geven, maar je laat de praktische zaken liever over aan iemand anders? Mits goedkeuring neemt Edfin de organisatie van de opleiding op zich en komt je opleiding in het aanbod van Edfin te staan. Een e-learning maken en commercialiseren via Edfin behoort ook tot de mogelijkheden. 
   
 • Organiseer een opleiding op maat
  Je bent een organisatie, bedrijf of agentenvereniging en je stelt een bepaalde opleiding of e-learning exclusief open voor de leden van jouw kantoor/organisatie.

Interesse?

Contacteer ons voor meer info

 

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

footer.info.company