De weg naar een CO2-arme wereld: een ongekende uitdaging...en kans

De weg naar een CO2-arme wereld: een ongekende uitdaging...en kans

Gratis webinar i.s.m. Invesco
Gratis opleiding
Exclusief voor leden van BZB-Fedafin
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

De analyse van het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) laat duidelijk zien welke uitdaging ons te wachten staat. De klimaatverandering heeft geleid tot een snelle stijging van de wereldtemperaturen. De recente stijgingen zijn ongekend, zelfs als we terugkijken naar een periode van meer dan 2000 jaar. De overgang naar een koolstofarmere wereld zal grootschalige veranderingen en een enorme hoeveelheid financiële middelen vergen. Dit is de uitdaging van de overgang. En voor beleggers creëert dit nieuwe risico's en kansen.
 
Bij Invesco hebben we een nieuw fonds gelanceerd dat de overgang naar een koolstofarme economie op middellange tot lange termijn wil ondersteunen en tegelijkertijd inkomsten en vermogensgroei wil bieden. Het Invesco Sustainable Global Income Fund.
 
Dit fonds combineert een aantal van onze beste ideeën over vastrentende en wereldwijde aandelen, en wordt ondersteund door een team van meer dan 30 analisten. Het heeft de vrijheid om zijn activaspreiding te spreiden over regio's en tussen activaklassen, afhankelijk van waar de aantrekkelijkste inkomstenmogelijkheden te vinden zijn.
 
Neem deel aan dit webinar en ontdek het fonds...

Belangrijke informatie

 • Dit webinar wordt in het Engels gegeven.
 • Dit webinar zal doorgaan via Zoom.
 • De link naar het Webinar kan u op de dag van het webinar op deze pagina terugvinden 
 • Na het webinar ontvang je per mail een korte test over de besproken materie. Het slagen voor deze test is noodzakelijk om het attest permanente bijscholing te verkrijgen. Meer info hierover krijg je in onze webinar-richtlijnen.
 • Als je recht hebt op het attest permanente bijscholing, kan je dit enkele dagen na het webinar hier downloaden.
 • Hier vind je een overzicht van alle richtlijnen. Lees deze grondig na voor de start van het Webinar
 • Lewis Aubrey Johnson

  Lewis Aubrey Johnson

  Lewis is responsible for communicating the Henley Investment Centre's fixed interest investment capabilities to external and internal clients.

  Lewis began his investment career with the firm within the Henley Investment Communication team in 2000. He joined the Fixed Interest team in 2003 as Product Director and took up his current role of Head of Fixed Income Products in 2014. He holds a BA (Honours) in International Relations from Sussex University.

Lesmateriaal is enkel beschikbaar voor deelnemers.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be