- Webinar (Virtual classroom)
- Walter Van Praet
- Categorie : Bank- en beleggingsdiensten
- Consumentenkrediet Algemeen : 3 urenAndere vergelijkbare opleidingen
- Bank Algemeen : 3 urenAndere vergelijkbare opleidingen
- Hypothecair krediet Algemeen : 3 urenAndere vergelijkbare opleidingen
30% korting mogelijk met kmo-portefeuille
Naast onze traditionele methodes voor kredietverstrekking, kunnen we de laatste jaren eveneens beroep doen op alternatieve systemen. We denken daarbij aan crowdfunding, hamsterhuren, winwinleningen en mezzaninefinanciering. Ben je reeds bekend met deze termen en wat er precies achter schuilt? Nog niet? Dan ben je in deze online sessie aan het juiste adres om alternatieve financieringsvormen te ontdekken en te begrijpen. De diverse mogelijkheden, hun eigenschappen en hun doelpubliek wordt onder de loep genomen.
Doelgroep
Deze online sessie van Fiscaal Informatief is geschikt voor:
- effectieve leiders;
- verantwoordelijken voor distributie;
- personen in contact met het publiek bij de kredietbemiddelaar en de kredietgever.
Doelstelling
Na deze online sessie van Fiscaal Informatief:
- Weet je welke mogelijkheden particulieren en professionals hebben om hun projecten te ondersteunen naast de klassieke bankfinancieringen.
- Ken je de mogelijkheden om het eigen vermogen te verbeteren en hoe je hulp van de overheid kan bekomen.
- Weet je hoe deze geldverstrekkers naar jouw onderneming of profiel kijken alvorens ze beslissen of ze al dan niet jouw project ondersteunen.
Pluspunten
De expertise van de docent met kredietbemiddeling in al zijn facetten zorgt voor een helder beeld in de mogelijkheden van het financieringslandschap.
Inhoud
Volgende punten komen onder andere aan bod tijdens deze online sessie van Fiscaal Informatief:
- Welke alternatieven zijn er voor particulieren?
- Welke zijn er voor de ondernemingen?
- Waar letten de investeerders vooral op ?
- Welke risico’s zijn er aan verbonden?
- Moeten er extra zekerheden worden genomen?
Kmo-portefeuille
Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuille. Opgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je NCOI aanduiden (erkenningsnummer DV.O100092).
Walter Van Praet
Walter begeleidde de ontwikkeling van het leer- en examenplatform van Febelfin Academy en droeg meermaals zijn steentje bij in de samenstelling van acceptatiecriteria, de audit van credit applicaties, het opzetten van leerplannen en digitale flows voor banken en verzekeringsmaatschappijen. Hij werkte eerder als COO bij Krefima en als Head of Credit & Collections Benelux bij American Express. Sinds 2016 is Walter zelfstandig consultant en lesgever voor de financiële wereld, waar hij licht werpt op onderwerpen als kredietbemiddeling, verzekeringsbemiddeling, project management, Prince2 en soft skills. Hij is eveneens betrokken als lid van de operationele directie van de Credit Brokers Association.
Veelgestelde vragen
Als er opleidingsuren gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen opleidingsuren? Dan zijn er geen uren gekoppeld aan de opleiding.
Het platform weet automatisch of jouw kantoor ressorteert in het PC 341. Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of je als medewerker staat aangeduid op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op via info@edfin.be .
Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.