Basiskennis boekhouding voor tussenpersonen en medewerkers in bank- en beleggingsdiensten

Basiskennis boekhouding voor tussenpersonen en medewerkers in bank- en beleggingsdiensten

Kom meer te weten over boekhouding als tussenpersoon of medewerker bank- en beleggingsdiensten
€ 484,00 incl. btw

30% korting mogelijk met kmo-portefeuille

Lid van BZB-Fedafin:

€ 302,50

Nog geen lid? Sluit je nu aan en geniet van het voordeeltarief.

Medewerker PC 341:

Gratis

Inschrijven


Inschrijven is mogelijk tot 31 augustus
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

U bent bankier en wilt de boekhouding van uw ondernemend cliënteel beter leren begrijpen? Of uw boekhoudkundige voorkennis – of die van uw medewerkers – is aan een grondige opfrisbeurt toe? Of denkt u misschien eerder in de richting van een praktische boekhoudintroductie voor een niet-boekhoudkundig onderlegde medewerker? Dan is deze opleiding zeker iets voor u of hen.

Inhoud

In deze compacte basisopleiding komen de meest voorkomende boekingen aan bod: aan- en verkopen, personeelsadministratie, investeringen en de erbij horende afschrijvingen, financiering, boekingen op balansdatum, resultaatbepaling en -verdeling.

Tijdens deze opleiding krijgt u ook onder meer een antwoord op volgende vragen:

 • Wat is het wettelijke kader voor de boekhoudkundige verplichtingen?
 • Wat zijn de boekingsregels en hoe pas je ze correct toe?
 • Wat is het belang van begrippen zoals onder meer balans, resultatenrekening, dagboek en minimum algemeen rekeningenstelsel?
 • Hoe komt het resultaat (winst of verlies) van een onderneming tot stand?

Doelstelling

Na deze opleiding kunt u dan ook (weer) vol vertrouwen de boekhouding van uw cliënten met hen en hunboekhouder bespreken.

Doelgroep

 • Tussenpersonen en medewerkers in bank- en beleggingsdiensten
 • Gratis voor medewerkers PC 341

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je Edfin aanduiden (erkenningsnummer DV.O222353).

 • Projectbedrag 5/3:
  • Leden BZB-Fedafin: €242 / Niet-subsidieerbare kosten: €8
  • Niet-leden BZB-Fedafin: €392/ Niet-subsidieerbare kosten: €8
 • Projectbedrag 3/9:
  • Leden BZB-Fedafin: €227 / Niet-subsidieerbare kosten: €23
  • Niet-leden BZB-Fedafin: €377/ Niet-subsidieerbare kosten: €23

Belangrijke informatie

 • Edfin-opleiding in samenwerking met Sofuba
 • Onthaal vanaf 8u30
 • Er wordt een lunch voorzien
 • Boekhoudcoach.be

  Boekhoudcoach.be

  Boekhoudcoach.be is een multidisciplinair team van boekhoudkundige, financiële, fiscale en juridische generalisten en specialisten waarvan eenieder jarenlange ervaring in zijn of haar domein kan voorleggen. In functie van het onderwerp wordt de meest competente spreker geselecteerd voor seminars en webinars. Tot de vaste sprekers horen Evert Jan Lammers (registered fraud auditor), Olga Vorobiova (internationale handelsbetrekkingen), Thierry Lauwers (fiscaal advocaat) en Marc Peeters (registered fraud auditor). Het team wordt zo nodig aangevuld met ad-hoc-specialisten.

Best Western Plus Aldhem Hotel

Jagersdreef 1
2280 Grobbendonk (Antwerpen)

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er opleidingsuren gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen opleidingsuren? Dan zijn er geen uren gekoppeld aan de opleiding.

Het platform weet automatisch of jouw kantoor ressorteert in het PC 341. Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of je als medewerker staat aangeduid op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op via info@edfin.be .

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

footer.info.company