Familiale verzekering in 60 vragen (Virtual Classroom)

Familiale verzekering in 60 vragen (Virtual Classroom)

Een interactieve opleiding aan de hand van vragen zoals ze in de praktijk gesteld worden
€ 252,89 incl. btw

30% korting mogelijk met kmo-portefeuille

Inschrijvingen afgesloten op de gekozen datum

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Een ongeluk is soms snel gebeurd. De familiale verzekering is dan ook, hoewel niet verplicht, een basisverzekering die zeer sterk aangeraden wordt aan ieder Belgisch huisgezin. Deze verzekering dekt materiële en lichamelijke schade veroorzaakt door eenieder bij andere personen.

Jammer genoeg zijn de kleine lettertjes van deze belangrijke polis echter vaak niet goed gekend of begrepen. En dat niet alleen door de klant maar ook soms door de verzekeringsmakelaar. In deze opleiding wandelen we aan de hand van 50 vragen door het land van de familiale.

Doelgroep

Deze opleiding van Fiscaal Informatief richt zich o.a. naar:  

 • tussenpersonen in verzekeringen en hun personeel;
 • experten verzekeringen;
 • schadebeheerders;
 • PCPers;
 • VVDers.

Doelstelling

Deze opleiding dient als opfrissing voor de doorwinterde makelaar en als goed gefundeerde allround opleiding voor de nieuwkomer in de sector.  
Na deze opleiding heb je alle toeters en bellen mee van de familiale en heb je de nodige inzichten en handvatten om de polis te verkopen of te laten behouden door de klant.

Pluspunten

Docente Patsy Van Olmen heeft zeer veel praktische verzekeringservaring. Zij zorgt voor de nodige interactie en bouwt de opleiding op aan de hand van vragen, zoals ze in de praktijk gesteld worden.

Inhoud

Tijdens deze opleiding van Fiscaal Informatief, gaat de docent aan de hand van 60 vragen in op onder andere volgende topics:  

 • Wat zijn de polisvoorwaarden?
  • Wie zijn de verzekerden?
  • Waar dekt de polis?
  • Wat wordt er verzekerd?
 • Wat bij schade?
 • Wat zijn de bijkomende waarborgen?
 • Opzegbaarheid van de polis.

Kmo-portefeuille

Deze opleiding kan betaald worden met de kmo-portefeuille. Hierdoor bespaar je 30% korting op de kostprijs. Klik hier voor meer info over het betalen met de kmo-portefeuilleOpgelet: bij het indienen van je aanvraag, moet je NCOI aanduiden (erkenningsnummer DV.O100092).

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be