Levensverzekeringscontract TAK 23 als tool voor successieplanning & kapitalisatiecontract TAK 6 als investeringstool voor vennootschappen

Levensverzekeringscontract TAK 23 als tool voor successieplanning & kapitalisatiecontract TAK 6 als investeringstool voor vennootschappen

Gratis webinar in samenwerking met Lombard International Assurance
Gratis opleiding
Exclusief voor leden van BZB-Fedafin
Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

Dit webinar verkent de vele voordelen van het gebruik van levensverzekeringscontract TAK 23 als tool voor successieplanning in de verschillende levensfasen, waarbij zowel theorie als casestudy's worden gecombineerd. Er wordt ook een korte presentatie gegeven over het kapitalisatiecontract TAK 6 als een investeringstool voor bedrijven en waarom het vandaag de dag bijzonder relevant is.

Belangrijke informatie

 • Dit webinar zal doorgaan via Zoom.
 • De link naar het Webinar kan u op de dag van het webinar op deze pagina terugvinden 
 • Na het webinar ontvang je per mail een korte test over de besproken materie. Het slagen voor deze test is noodzakelijk om het attest permanente bijscholing te verkrijgen. Meer info hierover krijg je in onze webinar-richtlijnen.
 • Als je recht hebt op het attest permanente bijscholing, kan je dit enkele dagen na het webinar hier downloaden.
 • Hier vind je een overzicht van alle richtlijnen. Lees deze grondig na voor de start van het Webinar
 • Bert Van Houte

  Bert Van Houte

  Vestigingsmanager België, Lombard International Assurance

  Bert Van Houte trad in 2021 in dienst bij Lombard International Assurance als Branch Manager van de Belgische vestiging in Brussel. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Lombard International Assurance's vestiging in België, het realiseren van extra bedrijfsgroei en duurzame commerciële kansen op de IFA en broker segmenten in de Belgische markt.
  Bert heeft meer dan 30 jaar ervaring in levensverzekeringen bij verschillende lokale en internationale verzekeraars die actief zijn in België en hun oplossingen distribueren in samenwerking met makelaars en IFA's.
  Bert Van Houte behaalde een masterdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen en een bijkomend masterdiploma Persoonlijke Financiële Planning aan de Universiteit van Antwerpen.

 • Nicolaas Vancrombrugge

  Nicolaas Vancrombrugge

  Nicolaas Vancrombrugge trad in 2019 in dienst bij Lombard International Assurance als Senior Wealth Planner voor België. Nicolaas is gevestigd in Luxemburg en werkt met een team van meer dan 60 Europese experts op het gebied van vermogens- en successieplanning, waarbij hij zich richt op de behoeften van Belgische klanten. Nicolaas die bijna 20 jaar ervaring heeft als Wealth Planner in Private Banking en advisering voor de Benelux markt, heeft een lange staat van dienst in levensverzekeringen, successieplanning en andere aspecten van Belgisch recht.
  Na zijn ervaring bij KPMG in België, werkte Nicolaas als Wealth Planner bij BGL in Luxemburg en vervolgens bij BIL Luxemburg, waar hij de functie bekleedde van Senior Wealth Planner en zich verder heeft gespecialiseerd in Wealth Planning gericht op de Benelux Markten.
  Nicolaas heeft een Mastersopleiding in Recht genoten aan de KU Leuven en een Master in Europees recht aan de Universiteit van Lyon en in het Vennootschapsrecht aan de Universiteit van Brussel. Hij begon zijn loopbaan als advocaat en werd in 2003 toegelaten tot de balie van Brussel.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er FSMA-punten gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen punten? Dan zijn er geen punten gekoppeld aan de opleiding.

Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of het PC341 aangeduid geselecteerd is bij het paritair comité in de kantoorinstellingen van zijn profiel en of je functie aangeduid staat als medewerker op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op.

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

Edfin vzw - Einestraat 21, 9700 Oudenaarde - BE0672.757.653 - info@edfin.be