Thematisch beleggen: hoe optimaal inspelen op technologische innovatie en AI?

Thematisch beleggen: hoe optimaal inspelen op technologische innovatie en AI?

Gratis webinar in samenwerking met Pictet Asset Management
Gratis opleiding
Exclusief voor leden van BZB-Fedafin

Nog geen lid? Sluit je nu aan en krijg toegang tot exclusieve opleidingen.

Een vraag over deze opleiding? Contacteer ons.

Inhoud

Artificiële Intelligentie staat in het middelpunt van de huidige technologische revolutie. De economische impact ervan zal enorm zijn over het komende decennium. Het zal bedrijven transformeren, operationele efficiëntie verhogen en strategische differentiatie creëren. AI opent tegelijk enorme opportuniteiten voor beleggers. Het is een bijzonder krachtige groeimotor voor de al snel groeiende thematische technologiefondsen van Pictet.

Doelgroep

Uitsluitend voor BZB-Fedafin-leden en medewerkers PC 341

Belangrijke informatie

 • Dit webinar zal doorgaan via Zoom.
 • De link naar het Webinar kan u op de dag van het webinar op deze pagina terugvinden 
 • Na het webinar ontvang je per mail een korte test over de besproken materie. Het slagen voor deze test is noodzakelijk om het attest permanente bijscholing te verkrijgen. Meer info hierover krijg je in onze webinar-richtlijnen.
 • Als je recht hebt op het attest permanente bijscholing, kan je dit enkele dagen na het webinar hier downloaden.
 • Hier vind je een overzicht van alle richtlijnen. Lees deze grondig na voor de start van het Webinar

 

 

 

 

 

 • Karel Vanhuysse

  Karel Vanhuysse

  Senior Sales Manager Belux

  Karel werkt sedert 2014 bij Pictet Asset Management als Senior Sales Manager Belux. Hij is verantwoordelijk voor Belgische en Luxemburgse fondsendistributeurs en institutionele klanten. Vóór Pictet was hij Senior Investment Advisor bij ABN AMRO Private Banking en Sales Manager Structured Products bij Société Générale Investment Banking in Parijs. Karel studeerde af met een Master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag waarop je geen antwoord vindt in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact op.

Als er opleidingsuren gekoppeld zijn aan een opleiding, dan staan deze steeds vermeld in de opleidingskalender en bovenaan rechts op de detailpagina van een opleiding. Staan er geen opleidingsuren? Dan zijn er geen uren gekoppeld aan de opleiding.

Het platform weet automatisch of jouw kantoor ressorteert in het PC 341. Vraag aan je opleidingsverantwoordelijke of je als medewerker staat aangeduid op de pagina Mijn kantoor. Als beide voorwaarden voldaan zijn, zou je tegen het voordeeltarief moeten kunnen inschrijven voor opleidingen die in aanmerking komen voor medewerkers PC341. Zie je nog steeds de standaardprijs staan? Neem dan contact met ons op via info@edfin.be .

Zorg eerst en vooral dat je kantoor geregistreerd is en duid aan dat je lid bent van BZB-Fedafin. Was je kantoor al geregistreerd? Ga na of je lidmaatschap bij BZB-Fedafin correct aangeduid is in de kantoorinstellingen. Opgelet, deze pagina is enkel zichtbaar voor opleidingsverantwoordelijken. Zie je nog steeds de prijs zonder korting staan? Neem dan contact met ons op.

Toon alle vragen

Edfin is een initiatief van BZB-Fedafin

footer.info.company